A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

День відкритих дверей

Дата: 16.04.2018 10:51
Кількість переглядів: 539

11 квітня для учнів 11 класів Стовп’язького НВО, Дівичківського НВО та Єрківецького НВО з метою профорієнтації відбулася екскурсія до Національного університету біоресурсів і природокористування України.  Зустріч розпочалась з знайомства з факультетами, які є у вузі та 35 спеціальностями, за якими будуть навчатись майбутні студенти.  В актовій залі університету відбулась зустріч з ректором Ніколаєнко С.М.  та заступником голови управління Київської райдержадміністрації. Захід продовжився концертною програмою за участю фольклорного ансамблю  «Колосок», колективів бального та сучасного танців.

   Але найцікавіше чекало нас  попереду. Ми завітали до Музею лісових звірів та птахів імені О. О. Салганського. Експозиція музею представлена чучелами, гніздами птахів, рогами – загалом більше 800 одиниць. Найбільшу увагу привернули  чучела вовка, дикого кабана, лося та інших звірів. Савченко Сергій Миколайович, завідувач музею цікаво  розповів про експонати та фондові  збори здійснені О.П. Даниловичем, А.С. Тягуновим.         

    Учні з захопленням  розглядали експонати в лабораторіях та були присутні на одному з занять. Потім на кафедрі конярства і бджільництва професор  розповів, як навчають майбутніх студентів та провів екскурсії до конюшні та на пасіку. З новою інформацією та найкращими враженнями ми повернулися додому.

     За комфортні умови під час поїздки висловлюємо подяку  перевізнику Роману О.І.  та водію Якименку В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора