A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Благодійна програма міжнародного клубу «Майбутнє» «Радість Різдва»

Дата: 29.12.2018 21:19
Кількість переглядів: 664

Чого чекали ми, дорослі, напередодні Нового року та Різдва Христового? Ну, звичайно, чудес і подарунків. Чи змінюються наші мрії коли ми  дорослішаємо? Майже ні, адже ми так же  мріємо про чудеса і сюрпризи. Частинка дитинства залишається з нами назавжди. Хто не любить казку? Її люблять всі. Учні та вихованці Дівичківського навчально-виховного об’єднання «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» 27 грудня поринули в святкове дійство. Цю програму їм подарував Міжнародний клуб «Майбутнє». Після свята кожна дитина отримала «скриньку щастя».

   В очікуванні Різдва ми маємо робити добрі справи й тоді Різдво буде не просто свято, а щось більше, що стосується кожного із нас. Бо, коли ми робимо добро, ми стаємо добрішими. Різдво нагадує нам про прихід Ісуса Христа в цей світ. Саме він навчав людей, як робити добро.

   Всі дітки та їх батьки, сяяли від щастя, що в цьому світі є такі добрі, чуйні люди, як волонтери фонду «Майбутнє».

 Щира вдячність висловлюється організаторам дійства, а саме: Міжнародному благодійному клубу «Майбутнє», Міжнародному благодійному фонду «Можливості». Хай мир і щастя панують у вашій оселі.

   Божий син Ісус Христос сам прийшов у цей світ, щоб подарувати кожному із нас надію на вічне життя і змінити наше сьогодення, даруючи надію, радість і любов. Тому давайте всі разом, змінювати цей світ, роблячи його добрішим і світлішим, адже сам Бог  показав нам приклад власним життям.

директор Будинку культури

с.Дівички,

Ірина Самойленко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора