A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вибори Президента України

Дата: 15.01.2019 11:12
Кількість переглядів: 376

Кожен виборець, який в день чергових виборів Президента України буде знаходитись поза межами населеного пункту, в якому зареєстроване його місце проживання, і не може проголосувати на тій виборчій дільниці, до якої відноситься його виборча адреса, може тимчасово змінити своє місце голосування без зміни виборчої адреси.

Для цього необхідно звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем, де буде перебувати (проживати) виборець у день виборів. При собі потрібно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України) та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування (наприклад: довідка з місця роботи, довідка сільської ради про місце проживання, виклик на заліково-екзаменаційну сесію тощо).

Для виборців, виборча адреса яких знаходиться на тимчасово окупованих територіях  у Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, досить пред’явити тільки паспорт.

Заяви вже приймаються з 31 грудня 2018 року та будуть прийматися відділом ведення Державного реєстру виборців до 25 березня 2019 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора