A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Звернення виконавчого комітету Дівичківської сільської ради до жителів сіл, керівників установ, організацій, підприємств, релігійних громад щодо проведення двомісячника благоустрою

Дата: 20.03.2019 09:30
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

 

Чисте довкілля є дуже важливим для комфортного життя. Акція з прибирання сміття проводиться з метою об’єднання людей у всьому світі для боротьби з проблемою накопичення сміття і залучення уваги громадськості до захисту навколишнього природного середовища. Захід такого формату проводиться в Україні не один рік поспіль, тому продовжуємо традицію проведення акції «Посади своє дерево» та «Зробимо Україну чистою»    у 2019 році.

Шановні мешканці сіл, виконавчий комітет Дівичківської сільської ради в рамках Всеукраїнської акції «Посади своє дерево» та «Зробимо Україну чистою» запрошує навчальні заклади, громадські організації, установи, орендарів, населення, підприємців взяти участь у двомісячнику з весняного прибирання сіл сільської ради , який буде проведений з  18 березня  2019 року до 18 травня  2019 року.

Зокрема, планується висадити нові зелені насадження, прибирання доріг, вулиць, парків, скверів, ринків, цвинтарів, житлових будинків, дитячих та спортивних майданчиків, зупинок громадського транспорту, територій підприємств, установ і організацій  незалежно від їх форм власності.

 

Ваша підтримка надасть змогу провести Всеукраїнські акції «Посади своє дерево» та «Зробимо Україну чистою»   на високому рівні та зробити вагомий внесок для підтримання чистоти і порядку в наших селах!

Нехай для  всіх нас  у ці дні гаслом стануть слова: Хай небо буде мирним, а Україна – чистою!.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора