A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

«Чорнобиль. У  призмі часу»

«Чорнобиль. У  призмі часу»

Щороку ми вшановуємо пам'ять тих, завдяки кому було зупинено поступ грізного радіаційного смерчу.  Але забуваємо про десятки тисяч людей, які жили там і досі не оговталися від того, що були змушені покинути рідні оселі, могили рідних, позбутися свого коріння і немов птахи відлетіти до інших країв. Сьогодні  минає 32 роки з того чорного дня, коли час поділився на «до» і «після» аварії на Чорнобильській атомній електростанції, в результаті чого покинутими залишилися 81 населений пункт та виселили понад  91 тисячу людей , що мешкали в Київській та Житомирській областях. 26 квітня  стовп’язька земля традиційно засвідчила свою шану тим людям, що жили і працювали в осиротілому поліському краї, хто був поряд з бідою в ту трагічну годину, хто віддав молодість свою, життя і здоров’я для порятунку людей і рідної землі, хто ще довгий час проживав на території, забрудненій радіацією, провівши мітинг на тему «Чорнобиль. У  призмі часу».   Вшанували  пам'ять про ті дні і розділили сум людей, які змушені були покинути рідний дім, разом із жителями села та колективом НВО,   староста села Стовп’яги Тетяна Тонконог, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та наслідків Чорнобильської катастрофи Олександр Гопанчук, головний спеціаліст відділу з питань  надзвичайних ситуацій та наслідків Чорнобильської катастрофи Надія Мель, головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи Олена Роман та начальник відділу культури Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Анна Скляренко.

09:01 27.04.2018

День народження

День народження

Шановний Тимофіє Петровичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, пишаються діти та онуки. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю.

05:34 26.04.2018

Всеукраїнська акція "Зробимо країну чистою"

Всеукраїнська акція "Зробимо країну чистою"

Змінюють одна одну пори року так швидко, ніби поспішають встигнути похизуватися своєю красою і своїми особливостями. Тож сьогодні ми перейшли вже у весну, а весна відразу ж хоче показати себе з усіх сторін – то нічними заморозками ,то  дощами, то теплими з прохолодою вітрами і, звичайно ж, новими весняними  турботами

16:49 24.04.2018

«Олімпійське лелеченя»

«Олімпійське лелеченя»

21 квітня 2018 року в м. Бориспіль на стадіоні «Колос» відбувся обласний зональний спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя» – 2018.

12:39 24.04.2018

Всеукраїнська акція «Зробимо країну чистою

Всеукраїнська акція «Зробимо країну чистою

Щорічно 21 квітня проходить Всеукраїнська акція «Зробимо країну чистою». Жодного разу не залишаються від цього заходу осторонь учні та працівники Дівичківського НВО.

12:18 24.04.2018

Зустріч-нарада

Зустріч-нарада

23 квітня 2018 року у Дівичківській сільській раді відбулася зустріч-нарада з керівництвом Переяслав-Хмельницького РС ГУ ДСНС України у Київській області та ГУ ДСНС України у Київській області. В ході зустрічі обговорювались питання про повноваження об’єднаних територіальних громад у сфері цивільного захисту, зокрема, про основні напрямки роботи по створенню підрозділів МПО ( місцевої пожежної охорони) та про залучення додаткових  джерел фінансування  у процесі створення Центру безпеки громадян.

11:07 24.04.2018

Ковалинське НВО

Ковалинське НВО

Учні Ковалинського НВО продовжують  приймати активну участь у двомісячнику благоустрою території  села Ковалин.  20 квітня  школярі  7 – 9 класів  упорядкували  пам’ятний  меморіал «Дзвони Чорнобиля»: посадили дерева,  квіти, привели в належний стан квітники.

15:09 20.04.2018

Дівичківське НВО

Дівичківське НВО

Дівичківське НВО в цьому навчальному році є членом  Японського проекту «Фонд безпеки продуктів харчування і життя». (JOF)

16:36 19.04.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження Білокінь Аллу Анатоліївну! Бажаємо здійснення мрій, матеріального благополуччя, жіночого щастя, здоров’я і взаємної любові. Нехай очі світяться від радості, а усмішка не залишає Ваших губ! Сюрпризів — тільки приємних. Не зупинятися на досягнутому, ніколи не втрачати почуття гумору і не падати духом!

11:19 19.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора