Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

Св'ято останнього дзвоника в Єрківецькому НВО « ЗЗСО І – ІІІ ступенів - ЗДО»

Св'ято останнього дзвоника в Єрківецькому НВО « ЗЗСО І – ІІІ ступенів - ЗДО»

 25 травня у Єрківецькому НВО «ЗЗСО І-ІІІ ст..-ЗДО» відбулось традиційне свято останнього дзвоника. Молоді, квітучі та життєрадісні школярі святкували закінчення навчання. Настрій у всіх був піднесений – попереду канікули! Лише одинадцятикласники  були сумними, бо для них настала пора прощання зі школою, з дитинством.

10:24 25.05.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження депутата сільської ради Таран Маргариту Іванівну!!!

08:44 24.05.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження депутата сільської ради Романа Олексія Івановича!!!

08:30 24.05.2018

Святковий концерт класичної фортепіанної музики

Святковий концерт класичної фортепіанної музики

22 травня 2018 року у Дівичківському НВО пройшов чудовий концерт класичної  фортепіанної музики для учнів 5-8 класів. Організатор цього концерту , вчитель фортепіано Федорова Наталія Анатоліївна, разом із своїми учнями фортепіанного відділу Переяслав-Хмельницької дитячої музичної школи імені Павла Сениці познайомили усіх присутніх з музичними творами сучасних композиторів. Адміністрація школи висловлює щиру подяку керівнику та вихованцям музичної школи за вагомий внесок у справу розвитку національної музичної культури та за сприяння музичного виховання  учнів Дівичківського НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО», а саме:

08:37 23.05.2018

Щотижнева робоча нарада

Щотижнева робоча нарада

21.05.2018 р. відбулася щотижнева робоча нарада під головуванням сільського голови Девка Т.П., у якій взяли участь заступник, секретар,старости, керівники та працівники структурних підрозділів Дівичківської сільської  ради  з приводу проблемних питань, які виникають під час виконання своїх функціональних обов’язків.  В ході наради обговорено питання про покрашення благоустрою в населених пунктах.  Також йшлось про організацію та проведення культурно- масових заходів на території  ради. Було обговорено й питання щодо інвентаризації  земель у   Дівичківській сільській раді.

14:49 22.05.2018

футбол

футбол

19 травня в с. Велика Каратуль відбувся 2-й тур Чемпіонату Першої ліги Переяслав-Хмельницького району між командами с. Велика Каратуль та "Дніпро" Дівички. Матч закінчився з рахунком 5-1 на користь нашої команди. Не зважаючи на рахунок, гра була дуже непростою . Було завдано багато травм.  Ні одна з команд не хотіла поступатися в боротьбі за перемогу.  Голи забивали: Голуб Дмитро (1 гол, з пенальті), Тютюнник Віталій (3 голи), Шваб Артем (1 гол).  Наступна гра відбудеться в суботу, 26 травня, в с. Дівички о 17:00, проти минулорічних чемпіонів Першої ліги с. Лецьки. 

13:54 21.05.2018

День сім’ї

День сім’ї

Кожного року в другу неділю травня весь світ відзначає День матері, а 15 травня відзначається Міжнародний День сім’ї.День матері - це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили, за їх самопожертву та любов.Родина - це місце та умова постійної реалізації власного досвіду, знань, без яких неможлива наступність поколінь. З метою пропагування цінностей сімейного життя, ролі матері в родині, відповідального батьківства, важливості родинного виховання в творенні держави та процвітання України в шкільних закладах проводились тематичні уроки та заходи.    А 18 травня 2018 року.було організовано та проведено святковий захід для багатодітних сімей, що проживають на території Дівичківвської сільської ради. Для запрошених лунали святкові поздоровлення голови громади Т.Девка, пісні та танці у виконанні народного аматорського колективу "Калинонька" (с.Єрківці) керівник М. Рубаха ,аматорського колективу «Дівичанка» (с.Дівички) керівник В.Заболотній, , вихованців вокальної студії «Орфей» (Дівичківського НВО) керівник О.Сумченко, дуету «Два кольори», дуету «Влад і Мері», дуету К. Андрієвської та А. Горбач своїми виступами подарували всім присутнім чудовий святковий настрій . Наприкінці свята всіх частували гостинцями та продовжили спілкування в нетрадиційній святковій обстановці. Багатодітні мами отримали подяки,квіти та подарунки.

13:39 21.05.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження Лисенка Сергій Васильовича!!!Бажаемо міцного здоров’я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють Ваш дім, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються при одній думці про них.

08:38 21.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора