A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

День сім’ї

День сім’ї

Кожного року в другу неділю травня весь світ відзначає День матері, а 15 травня відзначається Міжнародний День сім’ї.День матері - це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили, за їх самопожертву та любов.Родина - це місце та умова постійної реалізації власного досвіду, знань, без яких неможлива наступність поколінь. З метою пропагування цінностей сімейного життя, ролі матері в родині, відповідального батьківства, важливості родинного виховання в творенні держави та процвітання України в шкільних закладах проводились тематичні уроки та заходи.    А 18 травня 2018 року.було організовано та проведено святковий захід для багатодітних сімей, що проживають на території Дівичківвської сільської ради. Для запрошених лунали святкові поздоровлення голови громади Т.Девка, пісні та танці у виконанні народного аматорського колективу "Калинонька" (с.Єрківці) керівник М. Рубаха ,аматорського колективу «Дівичанка» (с.Дівички) керівник В.Заболотній, , вихованців вокальної студії «Орфей» (Дівичківського НВО) керівник О.Сумченко, дуету «Два кольори», дуету «Влад і Мері», дуету К. Андрієвської та А. Горбач своїми виступами подарували всім присутнім чудовий святковий настрій . Наприкінці свята всіх частували гостинцями та продовжили спілкування в нетрадиційній святковій обстановці. Багатодітні мами отримали подяки,квіти та подарунки.

13:39 21.05.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження Лисенка Сергій Васильовича!!!Бажаемо міцного здоров’я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють Ваш дім, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються при одній думці про них.

08:38 21.05.2018

День вишиванки у Стовп’язькому НВО

День вишиванки у Стовп’язькому НВО

День вишиванки — всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня. Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен українець одягає вишиванку і виходить в ній на роботу, в університет, школу чи садочок.

16:50 17.05.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження Видолоба Ивана Васильовича!Від усієї душі бажаємо – щастя і здійснення бажань! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається з світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і прекрасний настрій!

09:23 17.05.2018

Змагання з футболу

Змагання з футболу

12 травня на стадіоні в с.Дівички у рамках чемпіонату Переяслав-Хмельницького району з футболу відбувся матч між командами с.Світанок та "Дніпро"(Дівички).

13:58 14.05.2018

5 річниця танцювального колективу «Фаворит»

5 річниця танцювального колективу «Фаворит»

5 травня 2018 року у Ковалинському НВО відбувся святковий концерт приурочений 5 річчю утворення танцювального колективу «Фаворит». Свято  обєднало всіх, хто має відношення до закладу освіти. До святкової програми ювілейного концерту увійшли кращі номери учнів. Програма заходу була дуже різноманітною. Танці виконували не тільки учні закладу, а й вчителі.

11:01 14.05.2018

«Пам'ять. Це не просто частина історії.  Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість»

«Пам'ять. Це не просто частина історії. Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість»

8 травня 2018 року в Дівичківському НВО пройшла урочиста лінійка до Дня пам'яті та примирення для учнів 1 – 11 класів з метою виховання почуття патріотизму, любові до Батьківщини та історії свого народу.

09:15 14.05.2018

Театр

Театр

27 квітня 2018 року учні 7-10 класів разом з директором школи Кравець М.О. та класним керівником 8 класу Бовкун Л.О. відвідали Театр юного глядача на Липках у місті Київ. Діти із захопленням подивилися мюзикл «Ромео і Джульєтта». З моменту написання та перших сценічних постановок цього твору минуло не одне століття. Попри це, історія кохання юних веронців залишається однією з найулюбленіших у світі серед глядачів та читачів і з часом не втрачає своєї актуальності та краси. Світ постійно змінюється, але людські стосунки і пристрасті, описані Шекспіром, – ні. Сучасна сценічна версія Академічного театру на Липках у жанрі мюзиклу акцентує увагу на почуттях героїв.У цій  п'єсі кохання та пристрасть почуттів відображено на найвищому щаблі даматизму. Прекрасна гра акторів, сучасне аранжування пісень, сміливі сценічні рішення занурили глядачів в атмосферу подій, які відбувалися на сцені. Школярі отримали незабутні враження: разом з героями сміялись та плакали, раділи та переживали, тому діти з нетерпінням чекають нової поїздки.

09:01 14.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора