Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

День Народження

День Народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає музичного керівника Єрківецького  СБК  Рубаху Миколу Миколайовича з днем народження !!!

08:53 07.09.2018

Турнір з міні футболу пам’яті Георгія Куклера

Турнір з міні футболу пам’яті Георгія Куклера

В суботу , 25 серпня, в місті Переяслав-Хмельницький на стадіоні «Колос» футбольна команда «Дніпро» Дівички взяла участь  у щорічному  відкритому турнірі з міні футболу пам’яті Георгія Куклера . В турнірі брало участь 6 команд, по 3 команди в двох групах.   Перша гра «Дніпро» Дівички – ФК «Солонці»  рахунок  4 :2 Друга гра   «Дніпро» Дівички -- ФК «Переяслав» рахунок 2:2 За результатами двох ігор наші футболісти зайняли перше місце у своїй групі. У фіналі зустрілись з командою с. Гайшин та зазнали поразки. За результатами  щорічного  відкритого турніру з міні футболу пам’яті Георгія Куклера, ФК Дніпро "Дівички" зайняли друге місце. Вітаємо футболістів нашої команди із заслуженою перемогою!

10:59 28.08.2018

"Що я знаю про Украіну"

"Що я знаю про Украіну"

22 серпня на територіі Дівичківського НВО з дошкільнятами була проведена бесіда "Що я знаю про Украіну". Діти розширили свої знання про Україну іі символіку, значення, поняття незалежності нашої держави. Бесіду провели бібліотекар Сергієнко Н.О. і вихователь Матюк Л.Ф.

14:42 23.08.2018

"Кольорова вікторина''

"Кольорова вікторина''

8.08.2018 року на територіі Дівичківського НВО були проведені ігри на розвиток пам'яті разом  із бібліотекарем Сергієнко Н. О. і вихователем Матюк Л. Ф. Під час захаду діти продемонстрували свою пам'ять на вміння запам'ятовувати з представлених картинок. Під час гри діти ознайомилися з тваринами та рослинами континентів нашоі планети. Також була проведена "Кольорова вікторина"  на знання казок та казкових персонажів.

08:22 16.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора