Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

День народження

День народження

Шановний Тимофіє Петровичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, пишаються діти та онуки. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю.

05:34 26.04.2018

Всеукраїнська акція "Зробимо країну чистою"

Всеукраїнська акція "Зробимо країну чистою"

Змінюють одна одну пори року так швидко, ніби поспішають встигнути похизуватися своєю красою і своїми особливостями. Тож сьогодні ми перейшли вже у весну, а весна відразу ж хоче показати себе з усіх сторін – то нічними заморозками ,то  дощами, то теплими з прохолодою вітрами і, звичайно ж, новими весняними  турботами

16:49 24.04.2018

«Олімпійське лелеченя»

«Олімпійське лелеченя»

21 квітня 2018 року в м. Бориспіль на стадіоні «Колос» відбувся обласний зональний спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя» – 2018.

12:39 24.04.2018

Всеукраїнська акція «Зробимо країну чистою

Всеукраїнська акція «Зробимо країну чистою

Щорічно 21 квітня проходить Всеукраїнська акція «Зробимо країну чистою». Жодного разу не залишаються від цього заходу осторонь учні та працівники Дівичківського НВО.

12:18 24.04.2018

Зустріч-нарада

Зустріч-нарада

23 квітня 2018 року у Дівичківській сільській раді відбулася зустріч-нарада з керівництвом Переяслав-Хмельницького РС ГУ ДСНС України у Київській області та ГУ ДСНС України у Київській області. В ході зустрічі обговорювались питання про повноваження об’єднаних територіальних громад у сфері цивільного захисту, зокрема, про основні напрямки роботи по створенню підрозділів МПО ( місцевої пожежної охорони) та про залучення додаткових  джерел фінансування  у процесі створення Центру безпеки громадян.

11:07 24.04.2018

Ковалинське НВО

Ковалинське НВО

Учні Ковалинського НВО продовжують  приймати активну участь у двомісячнику благоустрою території  села Ковалин.  20 квітня  школярі  7 – 9 класів  упорядкували  пам’ятний  меморіал «Дзвони Чорнобиля»: посадили дерева,  квіти, привели в належний стан квітники.

15:09 20.04.2018

Дівичківське НВО

Дівичківське НВО

Дівичківське НВО в цьому навчальному році є членом  Японського проекту «Фонд безпеки продуктів харчування і життя». (JOF)

16:36 19.04.2018

День народження

День народження

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради вітає з Днем народження Білокінь Аллу Анатоліївну! Бажаємо здійснення мрій, матеріального благополуччя, жіночого щастя, здоров’я і взаємної любові. Нехай очі світяться від радості, а усмішка не залишає Ваших губ! Сюрпризів — тільки приємних. Не зупинятися на досягнутому, ніколи не втрачати почуття гумору і не падати духом!

11:19 19.04.2018

Військово-польові збори

Військово-польові збори

18 квітня учні 11 класів Стовп'язького  та Дівичківського НВО разом з учнями випускних класів району взяли участь у військово-польових зборах, що проходили на полігоні військової частини у селі Дівички, де ознайомилися зі стрілецькою зброєю, що знаходиться на озброєнні нашої армії, видами мін та особливостями їх знешкодження, а також мали змогу пройти навчання зі стрільби з АК-74. Після цього діти відвідали Міжнародний центр підготовки підрозділів нацгвардії України у селі Старе. Там їх ознайомили з особливостями забезпечення військ нацгвардії, організацією побуту гвардійців. А особливо запам'яталося містечко різноманітних випробувань фізичної витривалості військовослужбовців з елементами психології

10:56 19.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора